Armotizator per kanat dopio

  • Dizanj kanate i personalizuar
  • Alumini, fletë metali dhe materiale plastike.
  • E adaptueshme & e levizshme pas montimit.
  • Adaptohet me peshën e derës së kabinetit.
  • Rregullim i kendit të hapjes
  • Funksionim i njëanshëm.
  • I adaptueshëm në 5 opsione të ndryshme sipas forcës pas montimit të trupit.
  • Lartësia e kabinetit nga 540 mm deri në 9-00mm dhe deri në 1200mm gjerësi të derës së kabinetit.
  • 3 kg - 21 kg kapaciteti i ngarkimit
  • SPECIFIKIME
MEKANIZËM ÇIFT

NJËSIA E FUQISË \

LARTËSIA E DERËS/p>

A1

1249902

B1

1249903

C1

1249904

D1

1249905

E1

1249917

min.

kg

max.

kg

min.

kg

max.

kg

min.

kg

max.

kg

min.

kg

max.

kg

min.

kg

max.

kg

350 mm 3.5 5.4 5.4 7.2 7.2 9 9 11.7 12.5 16.2
400 mm 2.6 4.5 4.5 6.3 6.3 8 8 10.8 10.8 14.4
450 mm 2.6 4 4 5.8 5.4 7.2 6.3 9 9

12.5

500 mm 2.2  3.5  3.5  5.4  4.5 6.3 5.4 8 8 11.7
550 mm     3.1  4.5  4.5  5.8 5.4 7.2 6.3 9.8
600 mm     3.1  5.4  4.5 6.3 5.4 9

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas