wooden_basket_bottle_holder_with_telescopic_tandem_runner
wooden_basket_bottle_holder_with_telescopic_tandem_runnerwooden_basket_bottle_holder_with_telescopic_tandem_runner_2

Mbajtese Shishesh me baze druri

• Të disponueshme për dollapët e poshtëm me dyer të mbajtura në mentesha
• Kapaciteti mbajtës është 30 kg
• Mekanizmi është shumë thjehstë i montueshëm dhe diznjeno të re për shpejtuesit
• Anët e koshave janë me përbërje kromi dhe koshat me baze paneli te bardhë
• Këto kosha mund të mbajnë edhe ndarës shishesh

Përmasat e Koshit: 110-500-480 mm/150-500-480 mm/220x150-500-480 mm/220-500-480 mm

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas