bm1000-1054
bm1000-1054soft_-_closing_tall_larder_mechanism_wooden_basket_3soft_-_closing_tall_larder_mechanism_wooden_basketsoft_-_closing_tall_larder_mechanism_wooden_basket_2

Kollone ushqimesh me thithje me kosh baze druri

• Ky mekanizëm përdor mbyllje me thithje
• Kapaciteti i saj është maksimumi 120 kg
• Kur dera është e hapur, pjesa e prapme vjen para.
• Ky product ka 2 opsione koshash, te drunjtë dhe me metal.

Lartësia e kabinetit: 600 mm-2150 mm

Gjerësia e kolonës: 230 mm-430 mm

Nr. i Koshave: 2-7

 

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas