1_597353072
1_59735307223

Kollone ushqimesh dopjo me kosha metalik

 Ky mekanizëm përdor kuzhineta të rrumbullakta rrështqitëse.
• Kapaciteti mbajtës për trupin është 50 kg dhe për derën është 25 kg
• Kur dera është e hapur, pjesa e prapme vjen para.
• Ky produkt ka 2 opsione koshash, te drunjtë dhe me metal.

Lartësia e Kabinetit: 600 mm-1850 mm

Gjerësia e Derës së Jashtme:  450 mm-600 mm

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas