full_extension_drawer_259826275
full_extension_drawer_259826275full_extension_drawer_2_990155463

Sirtar me hapje të plotë

 • Shinë sirtari e fshehur me hapje të plotë
 • Sistem Soft-Close i cili garanton mbylljen heshtur dhe të butë
 • Montim dhe cmontim i lehtë nga SmartLock®
 • Sistemi SmartLock® ofron një ± 1,5 mm horizontal dhe
 • +2 mm përpjetë mundësi adaptimi.
 • Kapaciteti dinamik për ngarkesë:: 30 kg
 • Maksimum prej 19mm dru në anë për aplikim
 • Alternativat e gjatësive të sirtarëve: 250/300/350/400/450/500/550/600 mm
 • Stabiliteti përmirësuar garanton një cikël të gjatë të produktit
 • I njëjti kabinet apo sirtar mund të përdoret me të dyja Shinën Smart me shtrirje të plotë® dhe
 • Smart me tek hapje ( pa ndryhuar Smart Lock)

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas