full_expansion_blind_corner
full_expansion_blind_corner

Mbajtese ushqimesh kendore

• Të disponueshme për dyert e kapura me mentesha në dollapet këndor.
• Kapaciteti mbajtës për mbartësin e parë është 15 kg, dhe të pasmin 25 kg.
• Koshat mund të lëvizin plotësisht jashtë modulit të tyre me 3 levizje dhe të qëndroj në një pozicion të rehatshëm
• Mekanizmi është ngjyrë gri, ndërsa koshat janë anët me krom

Përmasat e Mekanizmit: 610-510-650 mm/680-510-650 mm

 

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas