standard_drawer_sam_box_86_817876784
standard_drawer_sam_box_86_817876784standard_drawer_sam_box_86_2_1842823675

Sirtar Standart SAM BOX 86

  • Pamje estetike çeliku
  • Sistem automatik mbylljeje në një gjatësi hapjeje deri në 70 mm
  • Alternativat e gjatësive të sirtarëve: 400/450/500/550 mm
  • Finitura: Elektrostatike (e bardhë, krem, metalike dhe gri)
  • Sistemi i heshtur për rrotat
  • Stabiliteti përmirësuar garanton një qëndrueshmëri të gjatë të produktit
  • Kapaciteti dinamik i ngarkesës: 25 kg
  • Sistemit të sigurisë për të shmangur frigës
  • Mundësi adaptimi vertikale dhe horizontale nga
  • ± 1,5 mm horizontalisht dhe ± 1 mm vertikalisht.

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Maminas, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas