star_track_push-open_hinge_without_spring_2028972821
star_track_push-open_hinge_without_spring_2028972821star_track_push-open_hinge_without_spring2_1459360300star-hinge_1403713159

Mentesha Star Track me shtypje

  • Këndi i hapjes: 110˚
  • Diametri i kupës: 35 mm
  • Thellësia e kupës: 11,2 mm
  • Trupi i menteshës: Çelik
  • Kupa e menteshës: Çelik
  • Crank: 0-9-18 mm
  • Finitura: Nikel
  • Adj Thellësia: ±3 mm
  • Mjet i lirë dhe montimi i thjeshtë dhe çmontimin e dyerve të kabinetit. Vetëm një prekje në mekanizmin Track është i mjaftueshëm për lirimin dhe rregullimin e dyerve të kabinetit.

Opsionet e vidës

  • Ø3,5x16 mm vidë chipboard

 

Montimi i kryqit

Materiali: Çeliku
Finish : Nikel
Boshti është vertikalisht i rregullueshëm.

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Rr. Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Pelivani, Kati 1 1044,Tirane, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas