Shinat Inteligjtente (Smart Slide)

  • Hits: 1253

Shinat Inteligjente ose Shinat Smart janë një nga teknologjitë më të avancuara në fushën e mobilerisë. Ato lejojne që mobiljet të krijojne levizje ekstra, i cili është një nga elementet kyç në mjediset e brendshme për një funksionalitet sa më të plotë.

Sistemi futuristik i Shinave Inteligjente lejon sirtaret të levizin me elegance si në hapje dhe mbylljën e tyre. Perfeksionimi i kesaj teknologjie siguron levizje të heshtura dhe buta, dhe kjo për hir të teknologjisë të përdorur për sinkronizimin e mekanizmit.

2 arsyet përse sirtarët tuaj duhet kenë Shina Inteligjente:

1. Thuaj JO zhurmave të sirtareve:

Shinat Inteligjente do të sigurojënë që sirtarët tuaj të mbyllen pa probleme dhe në heshtje, duke parandaluar zhurmat e larta. Kjo është veçanërisht e dobishme në qoftë se keni fëmijë ose kafshë shtëpiake. Shinat Inteligjente gjithashtu parandalojnë mundësinë e kapjes së gishtave gjatë mbylljes së sirtareve.

2. Për sa më gjatë
Shinat inteligjente ndihmojne në mirëmbajtjen dhe jetëgjatësinë e ambientve tuaja, ajo në mënyrë të pashmangshme do të ndihmojë duke ushtruar më pak tension mbi elementet mbeshtetes te mobiljes suaj, si pershembull menteshat, duke zgjatur keshtu jetegjatesine e guzhines suaj.

Për më shumë informacion mbi Shinat Inteligjente klikoni këtu.

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Rr. Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Pelivani, Kati 1 1044,Tirane, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas