Trendet e Interierit për 2018

  • Visite: 987

2018 vjen më bukur se kurrë më parë. Në fund të vitit 2017, një ekip ekspertësh të industrisë bën një parashikim për vitin e ardhshëm dhe treguan se çfarë cilat do ishin super trendet në vitin 2018.

Lexo më shumë

Koleksioni I Paneleve Kronodesign 2016/2017

  • Visite: 1981
Koleksioni I Paneleve Kronodesign 2016/2017, Orno

Koleksioni më i ri i panele per 2016/17 është bashkim i përsosur i drurit, guri dhe metalit. Këtë vit koleksioni Kronodesign vjen me 11 dekore te reja bashkëkohore druri, 6 dekore metalike dhe 10 dizajne Worktop.

Lexo më Shumë

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Rr. Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Pelivani, Kati 1 1044,Tirane, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas