Kush jemi ne?

ORNO është themeluar, në vitin 1995 në Tiranë, kryeqytetin e Shqiperisë. Ajo operon në industrine e mobilerisë, një industri në të cilën të dy themeluesit besojnë mbi potencialin dhe rritjen avant-garde që ajo ka, duke tejkaluar prithshmëritë e klienteve tanë.

Kompania jonë merret kryesisht me import-export të lëndës së parë të mobilerisë. Disa nga bashkëpuntorët tanë kyesorë janë nga Italia, Greqia, Danimarka, Turqia dhe Kina. Ne gjithashtu ofrojmë disa shërbime për klientet tanë.

ORNO mundëson shitje me shumicë dhe pakicë, të ofruar në varësi të nevojave të klientëve tanë dhe është gjithmonë në kërkim të dizanjeve dhe zgjidhjeve më të fundit dhe për aksesorë mobilerie dhe për panele.

ORNO ka dy filjale kryesore në Tiranë dhe Durrës.

Misioni:

Ndryshimet janë gjithmonë të vështira, ashtu është edhe ndryshimi i pamjes së shtëpisë apo i zyrës suaj. ORNO është pranë jush me zgjidhjet me optiomale për nevojat tuaja.

Vetë fjala ORNO vjen nga latinishtja e cila do të thotë “te mobilosh”. Misioni i ORNO shtrihet pikërisht në faktin se do të jetë lidhja e cdo mobiljeje pa të cilën do të mungonte funksionaliteti.

Ne sjellim cdo produkt të nevojshëm për të ndihmuar realizimin e shtëpizës dhe zyrës së ëndërrave të klienteve tanë.

Vizioni:

“Mbeshtetja dhe fuqizimi i klienteve tanë për të thjeshtëzuar ndryshimin, për këdo dhe kurdo, me produktet funksionale dhe inovative. “

Vizioni ynë është të jemi më të domosdoshmit në treg të cilet ofrojnë sherbim të personalizuar për të gjitha nevojat e klienteve tanë.

Rreth Orno

Na Ndiqni

Keni nevojë për ndihmë?

Na telefononi @
Cel: +355 (0) 6970 777 07

Orno logo

Zyra Qëndrore

Rr. Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Pelivani, Kati 1 1044,Tirane, Shqipëri

Magazina

Magazina 1 - Shkozet, Durrës
Magazina 2 - Maminas